26 de desembre 2009

Sant Esteve 2009


Aquest St. Esteve ha sigut molt especial i sobretot molt emotiu.

Fa temps, quan tot just començàvem a llegir blocs sobre l'adopció vam veure que tots feien la "Manta dels 100 desitjos". I què és això? Es tracta d'anar recollint un trocet de roba de tothom que hi vol participar, per elaborar al final una manta per l'infant que ha de venir... Juntament amb el retall de roba la gent t'hi ha d'adjuntar una targeta amb el desig escrit per el fill que s'espera. És maco, oi?

A nosaltres ens va agradar molt aquesta idea, perquè serà la manera d'estar ocupats durant aquest temps d'espera barrinant com la farem i, perquè podrem ensenyar al nostre fill@ la il·lusió i esperança que tenim tots perquè arribi ben aviat!

Continuant amb la història, aquesta iniciativa la vam explicar a la meva germana i la sorpresa ha sigut que per St Esteve d'aquest any tota la família va arribar amb un trocet de roba junt amb una targeta amb el desig per el nostre futur fill@! Buff! Com us podeu imaginar a la que portava unes línies que vaig entendre de què es tractava tot plegat... se'm va fer un nus a la gola i els ulls se'm van negar. Vam passar un moment de molta emoció però vam continuar amb cadascuna de les targetes que anaven dirigides a tu...

Com escrivia a l'inici d'aquesta entrada, han sigut uns moments molt especials i sobretot molt emotius... GRÀCIES GERMANETA! ;-)