21 de desembre 2009

Documentació enviada



Avui, avui ha sigut el dia que hem enviat l'últim document que ens faltava! Estic desitjant trucar a Balbalika per confirmar que tot és correcte i no hem de repetir res... Crec que amb les notes que vam agafar l'últim dia ens va quedar clar el que havíem de fer, però sempre poden haver sorpreses d'última hora!

Ens agradaria poder tenir-ho tot llest per relaxar-nos aquest Nadal i pensar que ja no està a les nostres mans... Potser després ens desesperarem perquè no podem fer res, però bé a principis d'any començarem les reunions que promou la nostra ECAI per fer més amena l'espera.

Tenim ganes de començar aquestes reunions. Sabem que cadascuna tractarà d'un tema relacionat amb l'infant que ha de venir, el viatge, etc. Sembla que en totes elles vindrà algun professional com un advocat, un metge, potser alguna família que ha passat per això... També ens han comentat que intenten que el mateix grup de les reunions sigui el mateix grup que viatgi al país a buscar els nostres fills/es. M'agrada perquè serà una manera de conèixer els nostres companys de viatge i crear vincles entre nosaltres.

Ara però, hem de tornar a esperar i veure com continua l'aventura...

2 comentaris:

Laura ha dit...

Eiiii, que bé que tots els papers siguin a la ecai ja!
Espero que els tradueixin super super rapid i aixi els enviin molt molt aviat... aleshores començarà una altra espera... la definitiva!
Laura.

Lyd ha dit...

Poc a poc ja veureu com el temps passa volant. A veure si comenceu aviat les reunions, això os ajudarà a apropar-vos una mica més al vostre futur fill/filla.

Salutacions,
Lydia.