01 de novembre 2009

Castanyada 2009


Ahir vam fer un pas important.

Uns dels documents que demana Etiòpia per adoptar un nen és una carta de la motivació per l'adopció i tres cartes de recomanació escrita per amics (no familiars). Ahir vam convidar a sopar dues de les tres parelles que han fet aquestes cartes. La tercera parella just dimarts passat van tenir la segona filla i òbviament no els hi era possible venir... ;-)

Unes cartes que possiblement tindran un significat especial en un futur, quan el nostre fill vulgui conèixer més a fons una petita part de la seva història.

Mentre parlàvem al sopar, em van fer veure que aparentment pot semblar un paper més de tots els tràmits que hem d'anar fent. I pot ser que ho sigui, però els vaig explicar que pensem que en un futur aquestes cartes, com tota la documentació que anem recollint (burocràtica i no burocràtica), pot ser que tinguin molt valor per el nostre fill. Realment dependrà de les seves necessitats.

Sentim que ahir vam fer un passet més...

1 comentari:

Laura ha dit...

oitan que vau fer un pas important... a mi m'emociona inclus la compulsa del passaport, o la fotocpia d'una nomina... perquè sé que aquest paperet ens acosta al nostre fill/a... doncs imagina't si a sobre són cartes escrites per amics!
Laura.