12 d’agost 2009

Ja som idonis!

Avui ens ha arribat la carta certificada amb la resolució de la nostra idoneïtat. Aquest cop no ha sigut tant emocionant com el dia que ens van dir per telèfon que la nostra idoneïtat estava tramitada, va ser el 06/08/09 quan estàvem a Galícia passant uns dies de vacances.

06/08/09 - "Caminant per el passeig de Ribadeo vaig engegar el mòbil, en pocs minuts el Contestador em trucava, era un missatge de l'ICAA. Eren bones notícies! Una noia que s'adreçava a nosaltres com a família ens explicava que el nostre expedient havia passat per el Comitè de Resolució de la Generalitat i la nostra IDONEÏTAT ja era tramitada. El matí següent els vam trucar, el motiu de la trucada era que no podien enviar el nostre expedient a cap ECAI perquè no ho vam especificar a la sol·licitud. Per tant, havíem d'anar al registre per omplir un formulari indicant l'ECAI on volem que es tramiti tota l'adopció.
Uuuuuau! La notícia va ser molt ben rebuda! En l'última sessió de l'ICIF ens van dir que segurament no tindríem la idoneïtat fins al Setembre! Estàvem molt contents i esperàvem tornar aviat perquè el nostre expedient continués avançant amb tot el procés!! Això ja rutllava!!"


Finalment l'Institut Català de l'Acolliment i de l'Adopció ens han enviat un escrit amb la seva resolució a la sol·licitud d'adopció internacional que vam registrar el passat 08/01/09, juntament amb una còpia de l'Informe psicosocial que ha realitzat durant aquests mesos la ICIF.

Això vol dir que som aptes per fer una adopció internacional d'un nen/a!! Bé doncs, són MOLT BONES NOTÍCIES!!